Nicolae Sălăgean, primarul de Bicaz isi pregateste demisia

Nicolae Sălăgean, primarul orasului Bicaz a promis inainte de alegeri ca va demisiona daca nu va reusi sa deschida spitalul din Bicaz si iata ca a venit vremea sa dea tuturor politicienilor o lectie de demnitate .

Nicolae-Salagean

Nicolae-Salagean

A trecut ceva timp in care domnul Nicolae Sălăgean a facut tot ce a putut sa redeschida spitalul si in luna ianuarie a acestui an chiar a reconfirmat public faptul ca va demisiona spunand ca “Dacă nu reuşim să reluăm activitatea în acest spital, eu plec de la conducerea primăriei.”
Au trecut inca 8 luni de la ultimul angajament de demisie a domnului primar si cum un om cu verticalitate si morala nu poate astepta pana la sfarsitul mandatului cautand scuze in permanenta, iata ca acum a venit momentul cand domnul Nicolae Sălăgean, om de onoare si cuvant dupa cum in cunoastem cu totii, sa si puna in practica promisiunile fata de cetateni care l-au ales si sa isi prezinte demisia, urmand ca in curand sa avem parte de alegeri anticipate la Bicaz.
Gestul de onoare pe care trebuie sa il faca acum domnul Nicolae Sălăgean nu poate fi evitat, deoarece el este o persoana cu morala si cuvant, iar spitalul din Bicaz a fost unul dintre punctele forte cu care a castigat voturile oamenilor.
Demisia domnului Nicolae Sălăgean va reprezenta o pierdere pentru viata politica din Bicaz si una importanta pentru PSD, dar ar fi trebuit sa se gandeasca si domnia sa ca intr-o economie in picaj, sansele ca din zecile de spitale inchise in Romania sa se redeschida chiar cel de la Bicaz, sunt minime. Poate ar fi fost mai inteligent sa se mearga pe ideea unei semiprivatizari, dar de acum timpul e trecut. Sa vedem ce va face urmatorul primar.
Cu multa admiratie trebuie sa apreciem gestul anuntat din timp de domnul Nicolae Sălăgean si faptul ca isi va onora promisiunile facute in campanie, pentru ca daca ar fi facut altfel, nu ar fi demonstrat decat ca este un politician fara caracter si fara pic de onoare.
Felicitari domnului Nicolae Sălăgean pentru decizia de a pleca de la conducerea primariei pe motivul nereluarii activitatii in spitalul din Bicaz.
Jos palaria in fata domnului primar Salagean pentru faptul ca la dumnealui cuvantul este cuvant si cand spune ceva face exact ce spune .